2012. március 12., hétfő

Alkotó fal a játszószobában

Nagyon is "támogatom" azt az ötletet, hogy a gyerekszobában vagy valahol a lakásban/házban legyen egy hely, ahol vagy ahova kirakhatjuk a jobban sikerült műveket. Azt hiszem ez a gyerkőcnek is bátorítás és egy gyerek-részlegen meg a legjobb díszítő elem.
Mindemellett próbálok az évszakokhoz s ünnepekhez alkotni valamit közösen Nimróddal. Ez egy jó program együtt, és látom rajta, hogy nagyon szereti.
Már a régi lakásunkban is kitettük az aktuális alkotásokat és jó rég tervezem, hogy a játszószobában lesz egy "alkotó fal". Hol is máshol, mint a kisasztalka fölött, ahol egyébként is megy a rajzolás. Kisasztalka még nincs, de az is lesz nemsokára :D
És ahogy mondtam, a zsírkrétás dekoráció most már nem árválkodik egyedül...








Itt éppen felavattuk a szülinapra kapott festős készletet. Két csavar között egy jó erős drót, és fa ruhacsipeszek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni