2012. május 21., hétfő

Újrahasznosított kerti ülőke

Elég volt csak ránéznem erre a kocka darabra, és rögtön kitaláltam. Kerti ülőke lesz belőle. Ugyanis nagy kerti bulikhoz sok ülőhely kell, egy kanapé még sem elég! Mi ez a kocka? A 4 kanapé egyike, amit örököltünk a házzal, ilyen furcsa darabokból áll(t) össze. Két ilyen kocka, aminek szivacs van a tetején és fa váza az ülőrésze-meg persze vannak ilyen ék alakú szivacs párnák, amelyek a háttámla.
Na térjünk vissza a kockákra.



Ezeken a cuki kis lábakon támaszkodott a kanapé szerkezetéhez. Egy laza mozdulattal kiszedtük.
Volt nekünk a régi nappalinkban egy piros-fehér csíkos jó erős vászon függöny az ikeából, amely a karnis két oldalán a terasz ajtó felett csak úgy dísznek volt. Meguntuk, nem illik ide az új házba stb, félre raktam, hogy jó lesz majd valamire. Mondjuk kárpitozni.  Fogtuk és a szélein alul odatűztük.

 Hogy ne a földön üljünk, szintén az ikeából vettünk 4db lábat, amely nem került többe, mint  1500.- Ft.

Így tulajdonképpen 1500.- Ft-ból lett egy szuper kerti ülőként!


Valakinek még fekvőkére is jó lesz :D
 

Milyen jó, hogy nem dobtuk ki a kanapét rögtön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni